Bekijk het origineel

Doe mee met de jaarlijkse Evangelisatieweek!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Doe mee met de jaarlijkse Evangelisatieweek!

2 minuten leestijd

Ook dit jaar willen wij anderen de kans geven om samen met ons God te dienen en zijn Evangelie te verheerlijken door het uit te dragen op de straten van Tongeren. Hieronder vind je de medewerkers naar wie wij op zoek zijn. De week zelf zal plaatsvinden D.V. van 28 juli tot 4 augustus 2018.

Als je niet de hele week kunt komen, dan is dat niet erg. Je kunt gerust binnen de gestelde tijd een dag of enkele dagen komen. Ga voor meer informatie en om je op te geven naar www.destemvandegoedeherder. be/evangelisatieweek. Heb je nog vragen? Mail dan naar evangelisatie@ destemvandegoedeherder.be.

Wij zijn op zoek naar de volgende medewerkers:

STRAATWERKERS

Elke dag trekken we de straten op om deur-aan-deurwerk te doen en om folders uit te delen. Zie jij jezelf wel met mensen spreken en daarbij actief wandelen in de oudste stad van Vlaanderen?

KINDERWERKERS

Elke dag organiseren wij een twee uur durende kinderclub waarbij kinderen wordt verteld over het Evangelie. We zijn op zoek naar medewerkers die het zien zitten om samen met de kinderen over het Evangelie te praten en/ of werkjes met hen te doen die volledig met het thema te maken hebben.

KINDERSTRAATWERK

Bijna elke dag trekken we erop uit om kinderen warm te maken voor de kinderclub. Speel jij graag een spelletje? Bouw je snel een band met kinderen?

KEUKENTEAM

Als we alles wat we hiervoor noemden gedaan hebben, dan hebben we ontzettend veel honger.
Misschien kun je jouw talent wel in de keuken inzetten. Dan zijn we naar jou op zoek! Kom en geef ons nieuwe energie met heerlijke snacks en maaltijden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 2018

In de Rechte Straat | 16 Pagina's

Doe mee met de jaarlijkse Evangelisatieweek!

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 2018

In de Rechte Straat | 16 Pagina's

PDF Bekijken