+ Meer informatie

Brief van prof. Subilia

1 minuut leestijd

„Uw brief heeft mij zeer ontroerd. De woorden die u schreef, waren een getuigenis van naastenliefde en broederlijke gezindheid jegens prof. Angelo Alimonta (ik meen dat we hem nu wel met zijn eigenlijke naam mogen noemen, zodat hij dus niet meer prof. X. voor ons is. H.J.H.). Ik hoop en bid, dat onze faculteit en de stichting „In De Rechte Straat" een middel in Gods hand mogen zijn om hem verder te voeren op de weg naar het doel, waartoe hij meent geroepen te zijn: de dienst des Woords. Het is voor hem en voor ons een enorme bemoediging te mogen weten dat wij gesteund worden door uw stichting, die een providentiële rol speelt in deze tijd"

Prof. Subilia schreef de volgende boeken: „Het probleem van het katholicisme", vertaald in het Engels, Frans, Duits en Zweeds; „De nieuwe katholiciteit van het katholicisme", vertaald in het Frans, Duits, Spaans, terwijl een Engelse uitgave in voorbereiding is; „Tijd van belijdenis en van revolutie" (Oecumenische restauratie van de kerken of revolutionair élan in de wereld?). Dit boek is dit jaar verschenen. We hopen dat deze werken ook nog eens een Nederlandse uitgever zullen vinden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.