+ Meer informatie

Dit kàn niet

1 minuut leestijd

„Dit kán niet…., want dat is niet eerlijk. Het kan persoonlijk goed bedoeld zijn, maar de zaken liggen dan tóch scheef". Dat is de grondgedachte van een artikel dat ds. J. Kuiper van Werkhoven over de kanselruil tussen de pastoor en een hervormde dominee in zijn plaats.

Toen ik op 16 februari mocht spreken in Werkhoven op een vergadering van de hervormde gemeente aldaar, overhandigde ds. Kuiper mij dat nummer van zijn kerkblad. Ik vond het artikel zo boeiend en ter zake, dat ik meteen toestemming vroeg het over te nemen in ons blad.

Boven dat artikel had ds. Kuiper een afdruk geplaatst van de tekening, die op de achterkant staat van onze brochure „Kort maar krachtig". Hieronder plaatsen ook wij dan die tekening en laten er onmiddellijk het artikel van ds. Kuiper op volgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.